HELPER BAŞVURUSU BakiHanman-85

Oyun Karekter İsmi
BakiHanman
Discord Nick: batuhan_kara

İsim ve Yaş: batuhan yaş-18

Daha önce herhangi bir Helper - Admin deneyimin bulunuyor mu?: az biraz bilgim vardır sizde yardımcı olursanız eğer güzel bir admın-helper olabilirim

Neden Helper kadromuza katılmak istiyorsun?:helper kadrosuna katılmak istememin sebebi, bilgi birikimimi ve yeteneklerimi daha geniş bir kitleye faydalı olacak şekilde kullanmak, aynı zamanda sizinle birlikte çalışarak hem bireysel hem de ekip olarak gelişim sağlamak. İnsanlara yardımcı olmayı, sorunlara çözüm üretmeyi ve etkili iletişim kurmayı seviyorum. Bu özelliklerimin, Helper ekibinde değerli bir katkı sağlayabileceğine inanıyorum. Ayrıca, sizin vizyon ve misyonunuzun bir parçası olarak

Sizi, neden diğer kullanıcılar yerine Helper kadrosuna almalıyız?:
  • İletişim Becerisi: İnsanlarla etkili ve anlayışlı bir şekilde iletişim kurabilme yeteneğim sayesinde, sorunları hızlı ve net bir şekilde çözebilirim.
  • Sorumluluk Bilinci: Görevlerimi zamanında ve eksiksiz yerine getirme konusunda son derece dikkatliyim. Hem bireysel hem ekip çalışmalarında uyum sağlayabilirim.
  • Hızlı Çözüm Üretme: Problem çözme ve stres altında sakin kalabilme konularında yetenekliyim. Zorlu durumlarda pratik ve etkili çözümler üretebilirim.
  • Öğrenmeye Açıklık: Yeni kuralları, sistemleri veya yaklaşımları hızlı bir şekilde öğrenerek kendimi geliştirmeye odaklanırım.
  • Topluluk İçindeki Saygınlık: Sunucuda mevcutsa, diğer üyelerle sağlıklı ilişkiler kurmuş ve olumlu bir izlenim bırakmış olabilirim. Bu da beni bir Helper rolü için güvenilir kılar.

Sunucuda uygulanan mevcut kurallar hakkında bilginiz nasıl?: Sunucuda uygulanan mevcut kurallara dair bilgi sahibi olmak, topluluğun düzenli ve sağlıklı bir şekilde işlemesi için kritik bir öneme sahiptir. Eğer sunucu kurallarınızla ilgili spesifik detaylar paylaşabilirseniz, bunları anlama uygulama konusundaki yeterliliğimi göstermek isterim. Genel olarak, topluluk kurallarında saygılı iletişim, toksik ve davranışlardan kaçınma, spam yapmama ve sunucunun belirlediği içerik politikalarına uyma gibi temel prensiplerin yer aldığını biliyorum

Günlük aktifliğiniz nasıl?
(Örneğin: Hafta içi 8 saat, hafta sonu 10 saat)----gereken saatlerde mümkün meltepe aktif olurum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8