Devlet fraksiyonu, tüm eyalette hastalara tedavi sağlayan bir kuruluştur. EMS'de çalışan uzmanlar, çeşitli tıp alanlarında yüksek niteliklere sahiptir. Operasyonlar için yüksek kaliteli ekipmanlar ve mükemmel doktorlar bulunmaktadır. Bu fraksiyonun devlete ait olması nedeniyle, eyaletin diğer devlete ait fraksiyonlarını ilk yardım çantalarıyla donatma gibi temel görevlerden biridir. Bu kuruluşta çalışarak, kendinizi tıp alanında güvenilir bir uzman olarak gösterebilirsiniz.
İçerik
1 Role Play bileşeni
2 Giriş gereksinimleri
3 Hastanede işlev
3.1 Çalışanı arama
3.2 Eğitim
4 Komutlar ve fonksiyonlar
4.1 Tablet
4.1.1 Drone kontrolü
5 Depo
6 EMS Kıyafetleri
Role Play bileşeni
EMS, yeni başlayanlar için RP'nin temel eğitim ve sunum katmanlarından birini oluşturur. Özellikle, proje yeni gelenlerle EMS çalışanları arasında RP oyunu ile başlar. EMS her zaman devlet etkinliklerinde yer alır ve halk sağlığını takip eder.
EMS'de şunları yapabilirsiniz:
İyi para kazanmak.
RP'de iyi deneyim kazanmak.
Diğer oyuncularla etkileşimde bulunmak.
Ve çok daha fazlası...
Giriş gereksinimleri
Bu kuruluşa katılmak için EMS ofisine bir mülakata gelmeniz gerekir ve ayrıca devlet portalı üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Kategori "B" ve "C" lisansları, tıbbi kayıt ve en önemlisi en az 1 hafta boyunca eyalette yaşamanız gerekmektedir.
Hastanede işlev
Çalışanı arama
Herhangi bir oyuncu, resepsiyonda bulunan özel bir NPC Honey.brother of Stas aracılığıyla çalışanı arayabilir.
Bu noktada çalışan, resepsiyonda görünmesi gerektiğine dair bir bildirim alır.
İstediğiniz herhangi bir alanı seçerek tüm dövmelerinizi azaltabilirsiniz. Her biri için maliyeti 300$ dır.
Komutlar ve fonksiyonlar
Tıbbi görevli, temel eylemleri etkileşim menüsü aracılığıyla gerçekleştirir (klavye G -> Fraksiyon):
Bir ilk yardım çantası sat - fiyatı belirtir ve ilk yardım çantasını oyuncuya satabilir.
Tedavi teklif et - fiyatı belirtir ve oyuncuya tedavi olma teklifinde bulunur.
Bunun yanı sıra, şunlar bulunmaktadır:
/ f - fraksiyon IC sohbeti.
/ fb - Fraksiyon OOC sohbeti.
/ dep - departman sohbeti (tüm devlet fraksiyonlarının genel sohbeti).
/gov - devlet haberlerini duyurur.
Tableti açmak için ↓ "Fraksiyon" seçeneğine tıklayın.
Tabletin ana sayfasında:
Fraksiyonun ve kişisel eylemlerin listesi görüntülenebilir.
Fraksiyon liderliğinden haberleri görebilirsiniz.
Rütbe, isim ve veriliş tarihi gibi kişisel kartınızı görebilirsiniz.
Lider, ana sayfada haberleri yayınlayabilir.
Yetkisi olan bir katılımcı, fraksiyon içindeyken dronu alabilir.
Kompozisyon Sayfası
Tüm çalışanlar, rütbesi ve çevrimiçi ve çevrimdışı çalışan sayısı gösterilir.
Lider, her katılımcının kişisel bilgilerini görüntüleyebilir, eylemlerinin bir listesini görebilir ve katılımcı ile etkileşim paneli aracılığıyla kınama verebilir.
Fraksiyon lideri, tablet üzerinden başka bir oyuncuyu fraksiyona davet edebilir ve oyuncunun ID'sini belirterek davet edebilir.
Otopark Sayfası
Fraksiyon üyeleri, hangi rütbeden hangi taşıtların kullanılabileceğini görebilir ve "GPS" düğmesine basarak nerede olduğunu görebilir.
Fraksiyon lideri her taşıt için hangi rütbeden kullanılabileceğini ayarlayabilir.
Ayarlar Sayfası
Lider rütbe isimlerini değiştirebilir ve rütbelerin işlevselliğe erişimini ayarlayabilir.
Lider, transport rütbeleri ve rütbeler için ayarları ayrı tuşlarla sıfırlayabilir.
Drone kontrolü
Drone'u almak için lider, rütbenize erişim izni vermelidir ve ayrıca fraksiyon taşıtlarında olmalısınız.
Dronu aldıktan sonra, fırlatma noktasından 150 metre mesafede kontrol edebilir ve uçabilirsiniz.
Drone kontrol tuşları:
Q - Yukarı
Z - aşağı
W - İleri
A - Sol
S - Geri
D - Sağa
Depo
Depoda gereksiz ilk yardım çantalarını veya zamanında görevler için aldığınız silahları bırakabilirsiniz.
EMS Kıyafetleri
Fraksiyon lideri, fraksiyonun çalışanları için giyim takımlarını kendisi yapılandırabilir. Bunun için giyinme odasına gidin, klavye G -> Fraksiyon -> Kıyafet düzenleme paneli'ne basın. Ardından bir takım seçin ve dişli simgesine tıklayın. Takım için giysi seçmeden önce adını ve minimum erişim rütbesini belirtmeniz gerekmektedir.
İçerik
1 Role Play bileşeni
2 Giriş gereksinimleri
3 Hastanede işlev
3.1 Çalışanı arama
3.2 Eğitim
4 Komutlar ve fonksiyonlar
4.1 Tablet
4.1.1 Drone kontrolü
5 Depo
6 EMS Kıyafetleri
Role Play bileşeni
EMS, yeni başlayanlar için RP'nin temel eğitim ve sunum katmanlarından birini oluşturur. Özellikle, proje yeni gelenlerle EMS çalışanları arasında RP oyunu ile başlar. EMS her zaman devlet etkinliklerinde yer alır ve halk sağlığını takip eder.
EMS'de şunları yapabilirsiniz:
İyi para kazanmak.
RP'de iyi deneyim kazanmak.
Diğer oyuncularla etkileşimde bulunmak.
Ve çok daha fazlası...
Giriş gereksinimleri
Bu kuruluşa katılmak için EMS ofisine bir mülakata gelmeniz gerekir ve ayrıca devlet portalı üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Kategori "B" ve "C" lisansları, tıbbi kayıt ve en önemlisi en az 1 hafta boyunca eyalette yaşamanız gerekmektedir.
Hastanede işlev
Çalışanı arama
Herhangi bir oyuncu, resepsiyonda bulunan özel bir NPC Honey.brother of Stas aracılığıyla çalışanı arayabilir.
Bu noktada çalışan, resepsiyonda görünmesi gerektiğine dair bir bildirim alır.
İstediğiniz herhangi bir alanı seçerek tüm dövmelerinizi azaltabilirsiniz. Her biri için maliyeti 300$ dır.
Komutlar ve fonksiyonlar
Tıbbi görevli, temel eylemleri etkileşim menüsü aracılığıyla gerçekleştirir (klavye G -> Fraksiyon):
Bir ilk yardım çantası sat - fiyatı belirtir ve ilk yardım çantasını oyuncuya satabilir.
Tedavi teklif et - fiyatı belirtir ve oyuncuya tedavi olma teklifinde bulunur.
Bunun yanı sıra, şunlar bulunmaktadır:
/ f - fraksiyon IC sohbeti.
/ fb - Fraksiyon OOC sohbeti.
/ dep - departman sohbeti (tüm devlet fraksiyonlarının genel sohbeti).
/gov - devlet haberlerini duyurur.
Tableti açmak için ↓ "Fraksiyon" seçeneğine tıklayın.
Tabletin ana sayfasında:
Fraksiyonun ve kişisel eylemlerin listesi görüntülenebilir.
Fraksiyon liderliğinden haberleri görebilirsiniz.
Rütbe, isim ve veriliş tarihi gibi kişisel kartınızı görebilirsiniz.
Lider, ana sayfada haberleri yayınlayabilir.
Yetkisi olan bir katılımcı, fraksiyon içindeyken dronu alabilir.
Kompozisyon Sayfası
Tüm çalışanlar, rütbesi ve çevrimiçi ve çevrimdışı çalışan sayısı gösterilir.
Lider, her katılımcının kişisel bilgilerini görüntüleyebilir, eylemlerinin bir listesini görebilir ve katılımcı ile etkileşim paneli aracılığıyla kınama verebilir.
Fraksiyon lideri, tablet üzerinden başka bir oyuncuyu fraksiyona davet edebilir ve oyuncunun ID'sini belirterek davet edebilir.
Otopark Sayfası
Fraksiyon üyeleri, hangi rütbeden hangi taşıtların kullanılabileceğini görebilir ve "GPS" düğmesine basarak nerede olduğunu görebilir.
Fraksiyon lideri her taşıt için hangi rütbeden kullanılabileceğini ayarlayabilir.
Ayarlar Sayfası
Lider rütbe isimlerini değiştirebilir ve rütbelerin işlevselliğe erişimini ayarlayabilir.
Lider, transport rütbeleri ve rütbeler için ayarları ayrı tuşlarla sıfırlayabilir.
Drone kontrolü
Drone'u almak için lider, rütbenize erişim izni vermelidir ve ayrıca fraksiyon taşıtlarında olmalısınız.
Dronu aldıktan sonra, fırlatma noktasından 150 metre mesafede kontrol edebilir ve uçabilirsiniz.
Drone kontrol tuşları:
Q - Yukarı
Z - aşağı
W - İleri
A - Sol
S - Geri
D - Sağa
Depo
Depoda gereksiz ilk yardım çantalarını veya zamanında görevler için aldığınız silahları bırakabilirsiniz.
EMS Kıyafetleri
Fraksiyon lideri, fraksiyonun çalışanları için giyim takımlarını kendisi yapılandırabilir. Bunun için giyinme odasına gidin, klavye G -> Fraksiyon -> Kıyafet düzenleme paneli'ne basın. Ardından bir takım seçin ve dişli simgesine tıklayın. Takım için giysi seçmeden önce adını ve minimum erişim rütbesini belirtmeniz gerekmektedir.